Вие питате

Q?

Искам да намаля теглото си. От къде мога да си закупя “Z-2 програма Редукция”?

A.

Продуктът е регистриран в БАБХ като хранителна добавка. Продава се свободно в аптечната мрежа и специализираните магазини. Може да го закупите и тук, в нашия електронен магазин. Доставките се осъществяват, спрямо тарифите на спедиторската фирма , а заплащането на продукта е в момента на доставка. След одобряване на заявката ви(важи за всички, посочили имейл адрес, в противен случай няма как да получите потвърждение и няма да имате яснота за датата на доставка), очаквайте нейното изпълнение на втория работен ден след потвърждението.

Q?

Кога да започна?

A.

Веднага, ако прецените, че сте с наднормено тегло. Наднорменото тегло крие сериозен риск за вашето здраве, който не трябва да бъде подценяван.

Q?

Какво да правя, за да задържа постигнатия резултат?

A.

Намалете мазнините и въглехидратите. Намалете обема на храната, която приемате. Пийте много течности. Увеличете физическата си активност. Не се лишавайте! Не прекалявайте!

Q?

Ако спра  “Z-2 програма Редукция”, ще се върна ли към старите килограми?

A.

Намаляването на наднорменото тегло е комплексен метод, включващ съчетаване на ограничителни мерки, т.е. промяна в стила на хранене, промяна на начина на мислене и възприемане на света около нас, повишена физическа активност и подпомагащи добавки. Ако не се откажете от старите си навици, вероятността да се върнете към предишното си състояние е голяма. Дори и в този случай обаче, напълняването ще стане за доста по-дълъг период от време. В края на хранителната програма с "Z-2 програма Редукция" е налице промяна в цялостното ви отношение към количеството и качеството на приеманата храна. Това ви позволява спокойно да преминете към разнообразното и здравословно хранене, без да се безпокоите, че ще си върнете килограмите, от които с облекчение сте се разделили. Винаги, когато пожелаете да намалите дневния прием на калории, можете да заместите даден хранителен прием с "Z-2 програма Редукция".

Q?

Как се приготвя?

A.

"Z-2 програма Редукция” е прахообразна дехидратирана хранителна добавка. Пакетирана е в еднократни хранителни дози, което ви улеснява и премахва всякаква опасност от предозиране. Пликовете са оптимални по размер и много здрави, което позволява винаги да носите "Z-2 програма Редукция" със себе си. Непосредствено преди употреба е необходимо дозата за един прием (едно пликче) да се разкъса от прореза в горната част(или с ножица) и да се смеси с 250 ml студена (може и минерална) вода. Необходимо е добре да се хомогенизира с помощта на миксер/блендер. Може също да се ползва наполовина пълна с вода бутилка от 500 мл и енергично да се разклати до пълно разтваряне. Консумира се веднага след рехидратирането в рамките на няколко минути, като не бива да се оставя да престои или на съхранение в хладилник, защото не съдържа консерванти.

Q?

Колко време трябва да се приема “Z-2 програма Редукция”?

A.

Дневният препоръчителен прием е от две дози. Препоръчваме ви четиридесет дневен прием. Режимът през този период е задължителен за спазване, ако искате да постигнете желаните резултати. През този период не се препоръчва приемането на алкохол и газирани напитки, но се препоръчва увеличаване на двигателната активност. В края на тази програма ефектът е постигнат. Като допълнителен резултат е промяната в цялостното ви отношение към количеството и качеството на приеманата храна. Това ви позволява спокойно да преминете към разнообразното, балансирано и здравословно хранене, без да се безпокоите, че ще си върнете килограмите, с които с облекчение сте се разделили. Винаги, когато пожелаете да намалите дневния прием на калории, можете да заместите даден хранителен прием с "Z-2 програма Редукция".

Q?

Има ли ефект?

A.

С помощта на "Z-2 програма Редукция"ще можете да намалите наднорменото си тегло със средно 10% за контролирания период, което ще намали вашия ИТМ, мастната маса, съотношението талия към ханш, както и общия холестерол, нископлътния холестерол и триглицеридите.

Q?

Това ново лекарство за отслабване ли е?

A.

"Z-2 програма Редукция" е хранителна добавка, а не лекарствено средство! Служи за намаляване и постигане на контрол над наднорменото тегло без гладуване.

Q?

Как да разбера имам ли наднормено тегло ?

A.

Много хора се самозаблуждават и отричат, че имат проблеми с теглото си или не разбират, че теглото им има отношение към здравето и личните успехи. Един от начините, по които можете сами да определите вашето здравословно състояние спрямо собственото си тегло е чрез изчисляване на Индекса на Телесна Маса (ИТМ)=Body Mass Index (BMI) – отношение на ръста към теглото. Изчислете вашия ИТМ=kg / m 2 , т.е. телесното тегло в кг разделено на височината в м на квадрат. Пример: 52 кг / ( 1,65 х 1,65 ) = 19,11. ИТМ е в нормалните граници. Полученият индекс трябва да се сравни със стандартните показатели:ИТМ под 15 означава болезнена слабост! Индекс между 15 и 18.9 - тегло под нормалното. За нормално тегло се приема индекс между 19 и 24.9, при което идеалното тегло се намира по-близо до долната граница. Това е най-вярно за хора от 19 до 34 години. На всеки нови десет години, се прибавя по една единица за границите на допуск. Така например за хора между 55-64 години границите на Индекса са 23-28, а над тази възраст 24-29. По-високите стойности говорят за затлъстяване, а ИТМ над 40 - за болестно затлъстяване - тежко заболяване. Този индекс не е подходящ за юноши под 17 години, бременни и кърмещи жени, много възрастни и болни хора, а при хора със значителна мускулна маса може да доведе до фалшиви показания. Ако не можете сами да прецените, необходимо е да се посъветвате с вашия личен лекар за здравословното си състояние и за връзката му с наднорменото тегло.

Q?

Щом е хранителна добавка, само от нея ли трябва да ям ?

A.

"Z-2 програма Редукция" се консумира през целия контролиран период, като сутрин и обед тя измества основното ядене , като по желание можете да приемате плодове и  зеленчуци, ниски на въглехидрати, в интервалите на междинни закуски. Вечер е свободен прием на храна, но с мярка и правилен подбор.

Q?

Какъв вкус има “Z-2 програма Редукция”?

A.

е прахообразна дехидратирана хранителна добавка с приятен вкус на какао или 4 различни плодови аромата - банан, ванилия, кайсия и праскова.
.

Q?

Друго мога ли да ям?

A.

Вечерята е вашия свободен, но контролиран хранителен прием. Яжте, каквото ви се прияде, но в умерени количества. Старайте се да избягвате храни, които сте забелязали, че организмът ви не усвоява добре. Само ако сте пестеливи на приемане на калории и повишите ежедневната си активност, ще постигнете желаните резултати. Пийте много течности!

Q?

Какво съдържа?

A.

Съдържанието на "Z-2 програма Редукция"е изписано върху всяка опаковка (ще го намерите и в този сайт), за да могат хората с наднормено тегло сами за себе си да преценят. "Z-2 програма Редукция" е съставена от разрешени за употреба в хранителните продукти вещества и добавки, рецептата е изпитана и с доказано действие. Всяка отделна съставка е съпроводена с анализен сертификат и декларация за съответствие, гарантиращи отсъствието на ГМО. Повечето от компоненти на "Z-2 програма Редукция" се продават и самостоятелно в аптеките и специализираните магазини. Закупуването им поотделно многократно надвишава предложената от нас цена. Рецептата е изпитана и с доказано действие върху ИТМ, общата телесна маса, мастната маса, съотношението талия към ханш, както и към общия холестерол, нископлътния холестерол и триглицеридите.
c eros.

Q?

Как действа?

A.

Компонентите на "Z-2 програма Редукция"действат едновременно и синергично, като образуват тъй наречените системи на действие:    •  Система с изразена липотропна функция. Включените вещества активно участват при конвертирането на мазнините в енергия и разграждането на въглехидратите. Съставките ограничават натрупването на мазнини и улесняват тяхното освобождаване от мастните депа.    •  Система за зареждане на организма. Високото ниво на протеин и функционалните нива на мазнини и въглехидрати осигуряват нормалното функциониране на организма в ограничителен режим. В противен случай, при обикновено гладуване, лишенията имат временен ефект и водят до болестни състояния.     •  Система за подобряване на общото състояние на организма. Качествено намаляване на теглото е възможно само при високо ниво на жизнените процеси и нормално функциониране на всички системи на организма ви.