Как да “загубим” от коремните мазнини?

плосък корем на момиче с пиърсинг

 

 

 

 

 

 

 

 

Кой не е мечтал за перфектно плосък корем? Лесно за някои, а за други истински проблем. Ето някои прости съвета, защото лятото вече дойде!

  • Борба срещу запека с всички възможни средства. Не неглижирайте! Ако е необходимо, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, за да получите персонални съвети. Изградете си режим за ежедневно изхождане в определен часови пояс, който за вас е най-удобен.
  • Висока физическа активност! Между впрочем, тя също помага да се справим със запека. Ако сте активна личност, спортувайте три пъти седмично. Ако не обичате спорта, старайте се да ходите повече пеш, да използвате стълбите вместо асансьора, хващайте превозно средство от по-далечна спирка и пр. Всяко движение в повече от обикновената ви активност е полезно за сваляне на излишните килограми!
  • Правете упражнения за коремните мускули, но без да прекалявате. Използвайте всяка възможност за свиване на корема, независимо дали сте в седнало или легнало положение.
  • Ревизирайте съдържанието на чинията си – храненето трябва да е леко и балансирано. Откажете се от обилното ядене, от продуктите с много мазнини, от тежката храна. Заложете на варени зеленчуци, плодове и пълнозърнести храни. Избягвайте зеленчуците с повече скорбяла, които също подуват корема. Не става въпрос за пълен отказ, просто обърнете внимание на количеството! Яжте бавно, дъвчете дълго – това стимулира състоянието на ситост и насърчава чревния тракт.
  • Пийте много вода през целия ден. Приемайте различни течности, но без алкохол и газирани напитки. Избягвайте особено бирата L
  • Ограничете солта, не прекалявайте с кафето.

Спазвайки тези съвети, не само ще ви помогнат за отстраняване на коремните мазнини, но те са валидни и за цялостното ви здраве ( за предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, диабет, затлъстяване и пр.)

Два последни съвета:

  • Избягвайте дъвките.
  • Масажирайте корема си с кръгови движения с дланта на ръката.

За всички, на които излишните килограми вече им пречат и са решили да се преборят с тях, ние препоръчваме да направят 40 дневен курс с нашата хранителна добавка Z-2 програма Редукция Какао или Плодови аромати (разгледайте ги в сайта ни). С тях ще намалите значително приема на калории без да губите от енергичността си и без да броите непрекъснато енергийното съдържание на приеманите през деня продукти.Ще регулирате чревния си тракт, ще свикнете да приемате по-малки количества храна и така по-лесно ще преминете към разнообразното и балансирано хранене. Успехът е във вашите ръце!

Comments are closed.