Още за Z-2 програма Редукция

Фази на приложение на програмата…

1–ва Фаза:
Привикване към новия режим – средна продължителност 10 дни.
През този период вашият организъм трябва да привикне към по-малкия обем на храната. За по-плавен преход от неконтролирано хранене към режим се допуска приемането на плодове или зеленчуци в интервалите между двата приема сутрин и обед на хранителната добавка  ”Z-2 програма Редукция".  Следва едно контролирано хранене вечер, в което може да се насладите на любима храна, но без да прекалявате с количеството и като внимавате с комбинациите. Подходящо е да се придържате към принципите на разделното хранене. През този период стомахът Ви започва да се свива и постепенно да отвиква от големия обем на храната, приемана преди да започнете този хранителен режим.
• Заместване на две хранения с 
”Z-2 програма Редукция " по една доза (едно пликче):
В 8:00* часа сутринта (не го пропускайте, дори и да нямате навика да закусвате, за да създадете режим на организма си) и
В 12:00* часа - обяд.
• Едно контролирано хранене за вечеря в 18:00* часа, бедно на мазнини, въглехидрати и алкохол, с диетично месо, зеленчуков бульон, салата от зеленчуци (без зеленчуци, богати на скорбяла като картофите и др.)и пресни плодове,  които е препоръчително да се приемат 30 минути преди хранене.
• 2 леки закуски в 10:00*, 15:30* с чаша минерална вода и свеж плод/зеленчук с по-малко скорбяла и въглехидрати.
• Задължително 2 – 2,5 литра вода и течности, за предпочитане с витамини и минерали, без въглехидрати и без алкохол.

И много движение! Не се притеснявайте, ако нямате навика да посещавате фитнес залите. Просто ходете повече пеш, изкачвайте стълбите, вместо да се качите на асансьора, излизайте на разходка, вместо да седнете пред телевизора. Върнете се към любимия си спорт, ако е възможно или си намерете ново занимание с повече активност. С промяната някои вредни ваши навици вие ще се почувствате по-креативни и жизнени!
_______________________________________
* Тези часове на хранене са примерни, може да ги промените според Вашия дневен ритъм, но е желателно да спазвате интервалите.

2-ра Фаза:

В тази фаза ще се радвате на цифрите на кантара! Намаляване на теглото и стабилизиране – средна продължителност 30 дни

  • Отново заместване на две хранения с по една доза (едно пликче)
    ”Z-2 програма Редукция ":

В 8:00*часа сутринта (Отново напомняме да не го пропускате, дори и да нямате навика да закусвате).
В 12:00*часа - обяд.
• Едно контролирано хранене за вечеря около 18:00* часа, бедно на мазнини, въглехидрати и алкохол, с диетично месо, зеленчуков бульон, салата от зеленчуци (без зеленчуци, богати на скорбяла като картофите и др.)и пресни плодове, които е добре да се приемат 30 минути преди хранене.
• В интервалите може да си позволявате свеж плод или зеленчук, с по-малко скорбяла и въглехидрати.
• Задължително 2 – 2,5 литра вода и течности за предпочитане с витамини и минерали, без въглехидрати и без алкохол

Много движение!  Увеличете физическата си активност. Колкото по-стриктен е режимът ви, толкова радостта ви ще е по-голяма. Не забравяйте, че всяко изключение води със себе си и следващо. Щом веднъж сте взели решение и сте положили усилие да промените вредни хранителни навици, не се отказвайте!  Продължете, за да постигнете желания краен резултат. Средно за тези дни ще намалите теглото си с около 10%. Може да продължите и повече дни, ако искате да свалите повече кг, но не прекалявайте.

Може да повторите този цикъл отново в рамките на една и съща календарна година, а можете просто да продължите да замествате някое хранене с ”Z-2 програма Редукция” понякога, когато се почувствате натежали и това е 3-та фаза
________________________________________
* Тези часове на хранене са примерни, може да ги промените според вашия дневен ритъм, но е желателно да спазвате интервалите.

3-та Фаза:
Поддържане на намаленото теглото / неограничен срок /.
• След приключване на контролирания период е противопоказно веднага да се премине към нормално хранене. Необходимо е в рамките на няколко дни постепенно организмът ви да се захрани, за да се избегнат храносмилателни разстройства и усложнения. Преминете към балансирано пълноценно хранене.
• Не забравяйте да пиете достатъчно вода и течности, без въглехидрати.

  • Поддържайте добра двигателната култура.

• Винаги, когато пожелаете, можете да заместите едно или две хранения с ”Z-2 програма Редукция"

 

Comments are closed.