ЗА НАС

ЗА НАС

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ХРАНИ ООД е фирма, позиционирана в Стара Загора, ЕИК 123618035.

Производствената база за хранителни добавки се намира в кв.АПК, ул.Ален мак и е регистрирана в БАБХ под рег.№24080014. Фирмата има разработена и действаща JMP и НАССР система. Работи  с утвърдени доставчици на материали и суровини и гарантира качеството на своите продукти.

Произвежданата хранителна добавка Z-2 програма Редукция е със защитена марка и състав. Направеното проучване на ефекта от Z-2 програма Редукция с група лица със затлъстяване, проведено в рамките на 40 дни под лекарски контрол, недвусмислено показва изключително благоприятното въздействие върху общата телесна маса, мастната маса (ИТМ), съотношението талия към ханш, както и върху общия холестерол, нископлътния холестерол и триглицеридите. Вече повече от 10 години ние сме запазили действащата формула и имаме своите клиенти, които са последвали примера на свои познати, съвета на фармацевти за ефикасна хранителна добавка или просто интернет любители, които са ни се доверили.

Разгледайте нашия уеб сайт и ще се радваме ако си изберете някой от продуктите ни.

За да се свържете по имейл: specializingfoods@abv.bg

Може да се свържете с нас и на мобилен тел.: +359899531534

 

Здравейте! Срещаме се, защото вероятно имате излишни килограми. Не очаквайте, че ще ви предложим магическа пръчица, която да размахате и проблемите ви да се решат. Не можем и да ви подведем, че сме открили вълшебното хапче, с което без да промените нищо от вашия хранителен и двигателен режим, ще постигнете желаната фигура. Ние сме тук, за да ви помогнем в борбата с излишните килограми. С нашата хранителна добавка Z-2 програма Редукция вие замествате двата хранителни приема през деня, което ви позволява изключително да намалите приеманите дневно калории.

Comments are closed.