За Z-2 програма Редукция

Z-2 програма Редукция има добър обем и нормални вкусови качества, което я прави предпочитана хранителна добавка за хората с наднормено тегло и за всеки, който иска да свали някой и друг излишен кг.

Разфасована е в удобни за употреба хранителни дози от по 30гр. Индивидуалната доза премахва всякаква опасност от предозиране. Пликчетата са оптимални по размер и много здрави, което Ви позволява винаги да носите Z-2 програма Редукция със себе си. Едно пликче е една доза.

Достатъчно е да го смесите с 250 мл вода и енергично да го разбиете. Консумирайте получената смес непосредствено след приготвянето й, защото не съдържа консерванти!

Препоръчителният дневен прием включва две пликчета, приемани през интервал от 4-5 часа. В интервала от двата приема се допуска консумирането на плодове или зеленчуци с ниско съдържание на въглехидрати. Необходимо е да се пият много течности (не по-малко от 2-2,5 л вода на ден), без алкохол и газирани напитки.

Z-2 програма Редукция е качествена хранителна добавка, богата на макро и микронутриенти с отношение към метаболизма. Компонентите са строго балансирани, имат синергично действие, с минимално функционално ниво на въглехидрати и мазнини, но с висока биологична стойност. По своята същност Z-2 програма Редукция е програма за клетъчно хранене. Използван е научно обоснования факт, че когато организмът получи необходимите му белтъчини, намалява потребността от калории, доставяни от мазнините и въглехидратите. Хранейки се рационално, клетките стават по-жизнеспособни, повишава се обмяната на веществата и организмът започва да изгаря мастните натрупвания. Намаляването на телесното тегло започва след първите 7-14 дни и продължава активно през цикъла от четиридесет(и повече) дни. За жените е важно да знаят, че при овулация и непосредствено преди менструация, организмът задържа течности и по това време кантарът може да не покаже желания резултат, което понякога има отрицателно психологическо въздействие. Моля, не се безпокойте и останете „верни” на започнатия режим. Една седмица по-късно, резултатът ще бъде много задоволителен!

Какво получавате още от първите дни?:

  • Чувство за ситост. Просто ще забравите за острото чувство на глад!
  • Добър тонус и желание за промени. Ще се чувствате енергични и дееспособни!
  • Бързо и стабилно подобряване на метаболизма на организма. Разграждане на мастните клетки и намаляване на процента на мазнини в организма!
  • Хранителните съставки в Z-2 програма Редукция осигуряват повишен обмен, който подобрява храносмилането и предотвратява опасността от запек! Ще почувствате подобряване на общото си състояние!

Comments are closed.